Élet-Stílus

Saját villamost kapott az esküvőjére a magyar jegyespár

Mikulásék nagy vágya volt, hogy az esküvőjük napján az adventi villamos vigye őket a városházára.

„Jobb, mint a lovashintó. És még a nevükhöz is jobban illik” – magyarázták az öröm- és keresztszülők a minap.hu-nak, miért szerették volna, ha Mikulás Ádámot és menyasszonyát, Turzó Krisztinát az esküvője napján a Miskolci Városi Közlekedés Zrt. adventi villamosa szállítja a városházához.

A lelkes családtagok pontosan tudták, hogy a fiatalok rajonganak Miskolc különleges villamosáért, ezért néhány héttel ezelőtt megkeresték az MVK Zrt. képviselőjét, hogy Ádám és Krisztina nagy napjára – ha csak egy rövid útra és néhány kép erejéig – kölcsönkérjék a közlekedési eszközt.


Képek forrása: Facebook/MVK Zrt

Csakhogy volt egy kis baj: mint kiderült, a villamos jelenleg darabokra szedve várja a műszaki vizsgát, így az esküvőn nem lehetett jelen. „A pár végigjárta a telephelyünket, hogy válasszon egy másikat az adventi villamos helyett” – nyilatkozta Vaskó Tiborné, az MVK Zrt. kereskedelmi osztályvezetője, aki hozzátette, Magyarországon még nem volt példa hasonlóra.

Ádám és Krisztina választása végül egy új Skoda villamosra esett, ami a nagy napon végül tetőtől-talpig esküvői díszbe öltöztetve szállította őket a Városház térre. A teljes násznéppel együtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik