Élet-Stílus

„Igen, ottfelejtettem a gyerekemet a bevásárlókocsiban. De ettől még jó anya vagyok”

A négygyermekes édesanya azzal védekezik, hogy kapkodott, ezért hagyta hátra kéthónapos kisfiát.

Az ijedtség után, most közutálattal és óriási felháborodással kell szembenéznie annak a 27 éves édesanyának, aki múlt hétfőn egy szupermarket bevásárlókocsijában felejtette kéthónapos kisfiát. Cherish Peterson a CBS 5 amerikai hírcsatorna riporterének elismerte, szörnyű hibát vétett, amikor a kocsiban hagyta gyermekét, ám ettől függetlenül gondos és jó szülőnek tartja magát.

CBS 5 – KPHO

Az interjúból kiderült, hogy Cherish és négy gyermeke közül a három legkisebb, aznap őrült rohanásban volt. Az unokaöccs születésnapi zsúrjára igyekeztek, de meg kellett állniuk édességet venni a bulira. „A nagy sietségben egyszerűen elfelejtkeztem Huxtonról. Nagyon szégyellem, de ez történt” – mondta szégyenkezve, majd mentségül hozzátette, a kéthónapos kisfiú rendszerint a vezetőülés mögött utazik, így míg meg nem érkeztek, észre se vette a hiányát.


Képek forrása: Facebook

„Mielőtt beszállok a kocsiba, rendszerint a helyére tolom a bevásárlókocsit is. Csakhogy most siettünk, ráadásul közvetlenül a bejárat mellett parkoltunk, így nem vittem a helyére, csak beszálltam és már indultunk. Mikor rájöttem, hogy Huxton nincs velünk azonnal indultam érte és 40 perc múlva már a karjaimban tartottam őt.”

A bevásárlókocsiban hagyott gyerekre egyébként egy phoenixi rendőr talált rá, aki először leadta a babát egy közeli fodrászatban, majd keresni kezdte a gyerek szüleit. A botrány pedig ekkor tört ki:a fodrászat dolgozói ugyanis több képet is megosztottak a gyerekről a Facebookon, a legtöbbet azzal a „Valaki a boltunk előtt hagyott egy gyereket” kommenttel.

A netezők többsége ismeretlenül is nekirontott Cherishnek, azt szajkózták, hogy csak egy „részeges, rossz anya hagyja a gyerekét a bevásárlókocsiban”. És bár a többség valóban elítélte őt tettéért, akadtak olyanok is, akik kiálltak mellette. Többek között a férje, Nathan is, aki a CBS-nek elmondta, Cherish tökéletes anya és feleség. „Elkövetett egy szörnyű hibát, de ilyesmi mindenkivel előfordul. Senki sem tökéletes” – mondta, majd hozzátette, feleségénél jobban senki sem szereti a gyermekeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik