Élet-Stílus

Nem csak a halakat, rajongók tömegeit is hálójába keríti a szexi horgásznő

Bikinis képeit böngészve, ezen egyáltalán nem lepődünk meg.

Ha azt szót hallja, hogy horgász, ugye önnek is egy középkorú, vagy idősebb, kissé talán pocakos, sörimádó férfi jut az eszébe? Akkor bemutatunk önnek valakit, aki segíthet örökre leszámolni ezzel a sztereotípiával.

Fotó: Facebook

Az egyik legnépszerűbb horgász az interneten egy szívdöglesztő szőke nő, a 26 éves Darcie Arahill Floridából. A hölgyért nem csak bikinis fotói miatt rajonganak tömegek, hanem a tudása miatt is. Ilyen például, amikor megakaszt egy két és fél méteres bikacápát:

Dracienek egyelőre van egy irodai állása is, de álma, hogy profi horgász legyen belőle, aki képes megélni abból, amit imád csinálni – írja a Mirror. Erre pedig meg is van minden esélye, tekintve, hogy az Instagramon közel ötvenezer követője van, de a Facebook profilja és a Youtube csatornája is igencsak népszerű.

Fotó: Facebook

„Az emberek általában ledöbbenek, amikor meglátnak, amint bikiniben, egy kétméteres tonhallal pózolok. Általában férfimunkának tartják a horgászatot, és engem mindig is nagyon ösztönzött, hogy megmutassam: a lányok meg tudják csinálni. Semmit sem szeretek jobban, mint egy igazán nagy hallal küzdeni” – mondja Dracie, aki nem csak kifogja a zsákmányt, ha kell, meg is pucolja, és feldolgozza.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik