Élet-Stílus

Eljátszotta saját halálát, hogy megszabaduljon a barátjától

Ha nem így tesz, erőszakos párja minden bizonnyal halálra verte volna.

A 29 éves pennsylvaniai nő, akinek nevét nem hozta nyilvánosságra a helyi sajtó csak a szerencsének és a lélekjelenlétének köszönheti, hogy agresszív, 25 éves barátja most hétvégén nem verte őt halálra – írja az nbcnewyork.com.

Ahogy a nő rendőrségen tett vallomásából kiderült, barátja, Bartholomew Palumbo már jó ideje bántalmazta őt. Pofonokkal kezdődött, ami később egyre durvább ütlegelésbe torkolltak: a nő elmondása szerint expárja legutóbb szombaton emelt rá kezet: először fojtogatta, majd ütlegelte, végül lerúgta őt a lépcsőn.

„Egy semmiségen kaptunk össze, de Bart nagyon felhúzta magát. Tudtam, hogy ha nem csinálok valamit, agyonver” – mondta a nő, aki ezután először azt játszotta el, hogy rohama van, majd nem sokkal később a halálát is.

Szerencséjére exe semmit nem szúrt ki a színjátékból, így hajnali fél hétkor értesítette a rendőrséget. „A gyanúsított azzal hívta fel a 911-et, hogy segítségre van szüksége, mert a vele élő nőnek rohama van és nem lélegzik” – nyilatkozta az ügyben eljáró betlehemi nyomozó, majd hozzátette, mikor a helyszínre értek, a férfi nyitott ajtót.

„Mikor megvizsgáltuk a nőt, kiderült, hogy még él. Ő mondta el nekünk, mi történt vele. Miután kórházba szállították és alaposan megvizsgálták, kiderült, hogy a történetének minden pontja igaz.” Az agresszív barátot végül őrizetbe vették és gyilkossági kísérlet, valamint egy másik személy veszélyeztetése miatt indítottak ellene eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik