Élet-Stílus

Mégsem szabadult az alkohol fogságából a hajléktalan lottómilliomos

Andraschek-Laszlo(960x640).jpg (Array)
Andraschek-Laszlo(960x640).jpg (Array)

Egy rehabilitációs otthonban kezelik Andraschek Lászlót, aki 630 milliót nyert a lottón – írja a Bors a Story Magazin alapján.

Május óta egy vidéki rehabilitációs intézetben kezelik a hajléktalan lottómilliomost. Andraschek László felesége, Anikó asszony a Story magazinnak beszélt a család drámájáról. Arról, hogy a 630 milliós nyeremény előcsalta a régi rokonokat, barátokat.

„A döntés az övé volt, hogy újra iszik, mint ahogy az is, hogy le akar szokni és józanul akar élni – mondta az asszony a Borsnak.
A májusi rehabra vonulást eddig család nem hozta nyilvánosságra, de a Magyar Narancsnak Anikó júniusban elismerte, hogy a férjének a nyeremény után egészségügyi problémái adódtak, a témába azonban most nem akar mélyebben belemenni.

Az egykor hajléktalan Andraschek László több mint félmilliárd forintot nyert a lottón tavaly szeptemberben. Nem is titkolta szerencséjét, nyilvánosság elé állt, igaz ezt később kicsit megbánta.

Vagyonukat szakemberek tanácsára ingatlanba, üzletbe fektették. A feleség lányának és párjának is vettek egy lakást és kihozták az intézetből négy gyermeküket, akik azért kerültek be, mert a szülők olyan szegények voltak, hogy nem tudták eltartani őket.

Andraschek László azt mondja: a pénzéből nem meggazdagodni akar, hanem megélni. Még a 11 éves autóját sem akarta lecserélni. Felesége a nyomorban még pánikbeteg volt, de ez mostanra elmúlt és vállalkozásba fogott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik