Élet-Stílus

Elvetélt a texasi anya, aki a férjétől tudta meg, hogy újra várandós

Sam-es-Nia-Rader(960x640).jpg (Array)
Sam-es-Nia-Rader(960x640).jpg (Array)

Néhány napja együtt ünnepelt, most együtt gyászol a fél világ a fiatal házaspárral.

Szívszorító videót tett közzé a 26 éves Nia Rader és 29 éves férje Sam. Arról beszélnek, hogy mennyire nehezen élik meg, hogy Nia elvetélt. A kétgyermekes texasi házaspár múlt hét szerdán töltött fel egy videót a Youtube-ra, amivel egy csapásra internetes sztárokká váltak.

Akkor, Sam elhatározta, hogy harmadszor ő lepi Niát a hírrel, hogy ismét babát várnak. Ahogy írtuk: a férfi sejtette, hogy felesége várandós lehet, így vett a gyógyszertárban egy terhességi tesztet majd hajnalban a fürdőszobába lopakodott. Tudta, hogy Nia, ha éjjel kimegy pisilni, nem húzza le a vécét, nehogy a víz zubogásának hangjára felébredjenek a gyerekek. A teszt pozitív lett, így Sam vágya teljesült: ő jelenthette be feleségének a nagy hírt.

A videót néhány nap leforgása alatt több mint tízmillióan nézték meg, és örültek együtt a Rader házaspárral. Nia és Sam azonban hétvégén szomorú hírt osztottak meg a rajongóikkal. „Annyira boldogok voltunk, és egyszerre csak, mintha egy bomba csapott volna közénk” – mondja Nia, aki arról is beszél, hogy ezt megelőzően el sem tudta képzelni, mit élnek át azok a nők, akik elvetélnek.

„A vetéléssel, mintha bélyeg kerülne a nőkre. Sokan úgy érzik ilyenkor az a helyes, ha magukba fojtják a problémát, ha nem beszélnek róla, mintha mi sem történt volna. Csakhogy a fájdalom és a kín nagyon is valóságos. Olyasmi ez, amiről igenis beszélni kell, mert nagyon nagy szükség van ilyenkor a család, a barátok és az ismerősök támogatására” – indokolja meg Nia a videó alatt, hogy miért osztották meg a világgal a vetélését. A fiatal nő azt írja, bárkivel szívesen megosztja érzéseit, és tapasztalatait aki ír neki a samandnia@yahoo.com email címre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik