Élet-Stílus

Elrabolta kislányát, hogy ne kelljen beoltatnia

A floridai nő hároméves gyermekével közel egy évig bujkált a hatóságok elől. Egy tévéműsornak köszönhetően fogták el.

„Robert, te nagyon jó apa vagy. De meg kell értened. Ha most nem viszem el a lányunkat, akkor nem fogom tudni megakadályozni, hogy beoltsák őt és telebeszéljék a fejét mindenfélével” – írta a 23 éves Megan Everett volt férjének, mielőtt úgy döntött, megszökik közös kislányukkal.

Az apa tavaly májusban azért ment volt felesége házához, hogy akkor még kétéves lányukat magával vigye a hétvégére, de a házban csak a fenti cetlit találta. „Senkinek sem kívánom, amin az elmúlt évben keresztülmentem” – idézte a floridai The Sun Sentinel az apát, Robert Baumannt, aki hozzátette, mióta gyermeke eltűnt, úgy viselkedett, mint egy csirke, akinek levágták a fejét.


Kép forrása: Putnam Sheriff Office

A hatóságok nagy erőkkel keresték az anyát és gyermekét, de egész idáig nem akadtak a nyomukra. Végül egy, az amerikai CNN hírcsatornán sugárzott műsor segítségével akadtak a szökésben lévő nő nyomára. „Egy élesszemű néző felismerte Megant és Lillyt a műsorban és azonnal értesítette a rendőrséget.”

Anyát és lányát végül a floridai Palatkában találták meg, mindössze négy mérföldre onnan, ahonnan eltűntek. Az anyát letartóztatták, és hamarosan gyermekrablás, felügyeleti joggal való visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt helyezik vád alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik