Élet-Stílus

Megmentette édesanyját és újszülött testvérét egy ötéves

A család azután autóbalesetezett, hogy az édesanya elaludt a volánnál. A hős kislány egyedül ment segítségért.

Kanadai otthonában, Prince George-ban hősként ünneplik azt az ötéves kislányt, aki miután autóbalesetet szenvedett édesanyjával és 10 hónapos öccsével, egyedül ment segítségért. Ahogy arról a helyi média is beszámolt, a Shymanski-család három tagja azután került komoly bajba, hogy az édesanya, Angela elaludt a volánnál és az út mellett lévő 12 méter mély szakadékba hajtott.


Képek forrása: Gofundme

A terepjáró a zuhanást követően egy fa tövében állt meg úgy, hogy hátsó kerekei az égnek meredtek. Angela az ütközés erejétől elvesztette az eszméletét, így a kis Lexire hárult a feladat, hogy segítséget hívjon mindhármuknak. A kislány, miután tudatosult benne, hogy édesanyja eszméletlen, kiszabadította magát a gyerekülésből és mezítláb nekiindult a szakadéknak.

Mikor felért a tetőre több embert is megállított: egy fiatal párt, akik kórházba vitték Lexi öccsét és egy szabadnapos mentőst, aki miután megvizsgálta Angelát, rájött, hogy a sérülései túlságosan súlyosak ahhoz, hogy megmozdíthassa. Végül ő volt az, aki értesítette a mentőket is.

 

A kórházban kiderült, Lexi édesanyjának két helyen is eltört a gerince és deréktól lefelé lebénult. Orvosai szerint sosem fog újra járni, 10 hónapos kisfiának pedig agyműtéten kellett átesni az agyában, az ütközés következtében keletkezett vérzés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik