Élet-Stílus

Ollót találtak a születésnapi tortában

Szerencsére még azelőtt észrevették, hogy az ünnepeltnek a helyi szokásoknak megfelelően belenyomták volna az arcát.

Majdnem súlyos sérülésekkel ért véget egy születésnapi meglepetésbuli a texasi Arlington városában, ahol egy család egy ollót talált az ünnepeltnek vásárolt tortában. Yoly Nava a CBS televízió híradójának elmondta: a tortát hatvan dollárért vásárolta az egyik helyi boltban édesanyjának, akinek ez volt élete első születsénapi meglepetés bulija.


Egyelőre nem tudni, hogyan is süthettek bele a tortába egy ollót
Fotó:Facebook/Yoly Nava

A tortából kikandikáló ollót a család egyik barátja vette észre, éppen az előtt, hogy az ünnepelt a mexikói szokásoknak megfelelően belenyomta volna az arcát a tortába. “Mi lett volna, ha azok az ollók felfelé állnak, és megsértik édesanyámat” – tette fel a kérdést az eset miatt érthetően igencsak dühös nő, aki Facebook-oldalán egy videót tett közzé az ollós tortáról, amint már több mint százezren néztek meg.

 

Help me share please. Im disappointed my brother bought this cake for moms surprise party

Posted by Yoly Nava on Monday, July 27, 2015

A bolt, ahol a tortát vásárolták, nem nyilatkozott a helyi sajtónak az esettel kapcsolatban, de a nőnek felajánlottak egy ingyen tortát. Nava azonban közölte, semmit sem akar az üzlettől, csak annyit, hogy képezzék ki rendesen az alkalmazottakat, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő. Majd hozzátette: valaki könnyen a szeme világába kerülhet egy ilyen hiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik