Élet-Stílus

Helikopteres mentéssel ért véget első randijuk

Igazán emlékezetesre sikerült egy kaliforniai pár első randevúja. Az ugyanis azzal ért véget, hogy a helyi rendőrség helikoptere mentette ki őket az Altadena város közelében található dombokról, miután eltévedtek – jelentette a helyi sajtó.

A fiú a KTLA televíziónak elmondta: annyira belemerült a beszélgetésbe Tina Mirzakhaniannal, hogy „valahol rossz irányba fordult”, és egy idő után nyilvánvalóvá vált, hogy fogalmuk sincsen, merre járnak. Szerencséjükre még nem voltak olyan mélyen a vadonban, hogy ne legyen térerő, így Shaunt Ghazeri fel tudta hívni a rendőrséget, hogy segítséget kérjen.

Amikor a rendőrségen közölték, hogy a telefonjel alapján küldenek nekik segítséget, azt gondolták, valaki majd gyalog odamegy hozzájuk, és levezeti őket – mondta el a lány a KTLA-nek. Húsz perccel később azonban a rendőrök felhívták őket, közölve, hogy egészen más módon mentik ki őket. Helikopterrel. Ugyanis a rendőrség egyik mentőhelikoptere a közelben gyakorlatozott, és ez jó lehetőség volt számukra a gyakorlatozásra.

A couple’s first date ended in an unexpected way after they got lost in the foothills above Altadena and were hoisted…

Posted by KTLA 5 News on Saturday, July 25, 2015

 

És, ha esetleg kérdések merültek volna fel ezzel kapcsolatban, az igencsak kalandosra sikerült első randi egyiküknek sem vette el a kedvét attól, hogy újabb randevúra menjenek. Bár azt valószínűleg már nem természetjárással kombinálják majd. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik