Élet-Stílus

Tengerparttól tengerpartig teker, hogy megmentse a házasságát

A közel 300 kilós amerikai férfi azért pattant biciklire, mert fogyni szeretne. Azt reméli, ha sikerrel jár, visszaszerezheti feleségét.

Miután felesége különköltözött tőle, Eric Hites összeomlott. „Úgy éreztem, darabokra hullik az életem, és nem tehetek érte semmit. A munkában megragadtam, az egészségemért már régóta nem tettem semmit. Változtatni szerettem volna” – nyilatkozta a 40 éves amerikai férfi az NBC News amerikai hírcsatornának.

Eric azt mondja, a szétköltözés után sokáig letargikus állapotban volt. „Csak ültem a kanapén és bámultam a tévét, vagy hallgattam a kedvenc zenéimet.” Végül a The Proclaimers nevű együttes I’m Gonna Be (500 miles) című száma, ami egy férfiról szól aki szerelméért 500 mérföldet is hajlandó gyalogolni, szöget ütött a fejébe.

„Tudtam, hogy a magam 300 kilós testsúlyával nem tudok lesétálni 500 mérföldet. Ekkor jött a bicikli ötlete” – magyarázza a férfi, aki nem sokkal később útnak is indult, kalandjairól pedig a Fat Guy Across America című blogján számol be. Egészen néhány nappal ezelőttig Eric akadálytalanul rótta a kilométereket, ám Rhode Islandben, Newport közelében váratlanul balesetet szenvedett.

„Egy bukkanó után a kerékpárom mindkét kereke eldeformálódott. Nem tudtam továbbmenni, ezért a város templomának kertjében húztam meg magam.” Eric az NBC-nek elmondta, nincs pénze új kerekekre, se biciklire ezért bízik benne, hogy a jószívű helyiek megszánják és adományoznak neki egyet. „Ha erre a napokban nem kerül sor, akkor gyalog folytatom az utamat. Nem állhatok meg” – mondta.


Kép forrása: NBC

Ericen végül egy helyi sportbolt segített, akik egy vadonatúj kerékpárt adományoztak a ma már világhírű férfinek. „Az elmúlt hetekben több mint 20 kilót fogytam és a hátralevő kilométereken még további 90-et szeretnék” – árulta el Eric, aki a házasságát illetően is bizakodó. „Egyre többet beszélünk, és úgy tűnik, egyáltalán nem menthetetlen a dolog.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik