Élet-Stílus

Ölelést árul a kétségbeesett anya, hogy segítsen beteg gyermekén

A 28 éves kínai nő végső kétségbeesésében fordult az utca népéhez, mert nincs pénze lánya gyógykezelésére.

Mikor tavaly májusban az orvosok közölték vele, hogy négyéves lánya akut mieloid leukémiában szenved, a 28 éves kínai édesanya, Chen Dejuan eldöntötte, kerüljön bármibe is, a végsőkig harcolni fog gyermekéért. Azóta több mint egy év telt el, a négyéves Nana pedig továbbra is kapja a kezeléseket. Csakhogy a közeljövőben esedékes kemoterápiás kezelést Chen már nem tudja kifizetni.


Képek forrása: Shanghaiist 

„Az elmúlt hónapokban minden tartalékunkat és a keresetünk jelentős részét – több mint 70 ezer jüant – Nana orvosságaira és a kezelésekre költöttük. Egyszerűen nincs több pénzünk” – idézi a China.com az asszonyt, aki múlt hét péntektől az utcán próbálja előteremteni a szükséges pénzt. Chen öleléseket árul az aluljáróban, darabját 100 jüanért – átszámítva 450 forintért.

Az anya azt mondja, sosem gondolta volna, hogy ilyesmire vetemedik, mert „az ilyesmihez nagy bátorság kell”. Nem hitte, hogy neki van ilyenje, de most úgy tűnik, a lányáért még erre is képes. Óránként 600 jüant ölel össze, ami komoly összeg. „Sokan ráadásul nem is személyesen adják oda az adományukat, hanem otthon, átutalják a szórólapon lévő számlaszámunkra.”

Chen sok mindent tanul az aluljáróban, ennek ellenére azt mondja, legnagyobb vágya, hogy lánya végre meggyógyuljon és életük visszatérhessen a normális mederbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik