Élet-Stílus

Ha eddig azt hitte, Áder János a magyar Charles Bronson, hatalmasat tévedett

Ugyanis most kiderült, hogy nem csornai, hanem egri. Kovács Róbertnek hívják.

A heol.hu szerint Kovács megszólalásig, sőt, még utána is hasonlít a híres színészre, és egyébként is, senki nem hívja Kovács Róbertnek, a városban mindenki Bronzinak hívja, bőrkabátja és pisztolya is van. „Még Szilvásváradon dolgoztam lovászként, mikor mondogatták nekem, hogy nagyon hasonlítok Bronsonra, akkor ragadt rám ez a név is, hogy Bronzi” – meséli a kezdeteket.

Addig mondogatták, hogy végül kezdett valamit ezzel az „adottságával”, 1994-ben az USA-be ment, hátha felfigyelnek rá. „New Yorkban éltem 8 hónapig, aztán hazajöttem, akkor még nem jártam sikerrel. Egy barátom segítségével az interneten elkezdtünk kutakodni olyan szórakoztató parkok után Európában, ahol például western-showban szerepelhetnék.”

 Ő az eredeti, de a hasonmás is majdnem így néz ki

Sokáig semmi, a leveleire sem válaszoltak, míg 2003-ban buszra szállt és Spanyolországig meg sem állt, végül felfigyelt rá egy férfi, négy éven keresztül seriff lehetett egy kinti parkban, „de a válság ott is éreztette hatását, 2008-ban már nem kaptam szerződést”, továbbállt, a Kanári-szigeteken egy házaspár mini állatkertjénél dolgozott.

„Közben több lehetőség is megtalált, így jártam Angliában is, filmekben, reklámokban szerepeltem, majd 2010-ben visszavettek a spanyol szórakoztató központba, ahonnan idén februárban tértem újra haza.”

Vannak még tervei: „elmegyek majd Hollywoodba a Walk of Fame-re, megkeresem Charles Bronson csillagát, majd a sírhelyéhez is szeretnék elmenni, hogy lerójam kegyeletemet, és kifejezzem hálámat felé, hogy egy különös véletlen folytán segítette az életemet, egyengette a karrieremet, noha nem is tudott róla.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik