Élet-Stílus

Nem kér bocsánatot a nő, aki viccből mosógépbe zárt egy Down-szindrómás kisfiút

A 21 éves nő, akit a rendőrség is vizsgál tette miatt, azzal védekezik, hogy a mosógépmániás kisfiú csak egy kép erejéig mászott a gépbe.

Rendőrségi vizsgálat, verés, gyűlölködő szomszédok, online szekálás: ez lett az eredménye annak a fotónak, amit a 21 éves Courtney Stewart „poénból” készített egy rábízott gyermekről. Mint mondja, a Down-szindrómás, két és fél éves kisfiú, akire aznap vigyázott, imádja a mosógépeket, ezért nem látott semmi kivetnivalót abban, hogy egyetlen fotó erejéig megengedje, hogy a gyerek a gépbe is bemásszon.

Az egy dolog, hogy Courtney nem látott a dologban semmi kivetnivalót, de miután elkészítette a fotót, azt az internetre is feltöltötte. „Bevallom őszintén nem számítottam azokra a felháborodott, gyűlölködő reakciókra, amiket a kép kapott” – mondta a Mirror című brit lapnak, majd hozzátette, a fiúcska jólérezte magát nála és a kép készültekor is. „Ha jól megfigyeljük, mosolyog a képen.”

Az internetre feltöltött fotó minimum véleményes, és ezt Courtney-nek is be kellett látnia, mikor nem sokkal az eset után rendőrök keresték otthonában. A hatóságot az egyik felháborodott szomszéd hívta ki a fiatal nőre, miután az interneten szembetalálta magát a kisfiú fotójával. „Hihetetlen, hogy a szomszédaimnak erre van ideje. Hogy névtelenül telefonálgassanak egy ilyen semmi ügy miatt” – nyilatkozta Courtney, aki maga is egygyermekes édesanya.


Kép forrása: Facebook

A fiatal nő a Mirror újságírójának elpanaszolta, miután posztolta a képet, számos fenyegető telefont és durva üzenetet kapott. Sőt! Egy idős nő a háza előtt rátámadt és azzal fenyegette, hogy elveteti tőle a gyermekét. „Őszintén nem értem a felháborodásukat. Ha ismernék a kisfiút tudnák, hogy ezzel az egésszel nem veszélybe sodortam, hanem épp ellenkezőleg. Örömet okoztam neki” – mondja Courtney, aki azt mondja, a fotó készítése közben a gyermek teljes biztonságban volt, hiszen a mosógép ki volt húzva, az ajtót pedig a kezével támasztotta, hogy ne csukódjon be.

„Mit hittek, mit akarok csinálni vele? Elindítok egy programot úgy, hogy benne van?” – tette fel a kérdést az interjú végén.

Önnek mi a véleménye a fotóról? Írja meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik