Élet-Stílus

Úgy döntött egy nő, hogy hozzámegy a kutyájához, miután meghalt az előző férje, egy macska

A 41 éves Dominique Lesbirelt igazán nem lehet azzal megvádolni, hogy nem szereti az állatokat.

Dominique Lesbirel nyolc évvel ezelőtt házasodott össze Doerack nevű kandúrjával. Szerető férje azonban nemrégiben, 19 évesen elhunyt: vesebetegsége miatt el kellett altatni. Bár a macskaözvegy még gyászol, úgy tűnik, hogy lassan ismét rátalál a szerelem. Kutyájával, Travis-el annyira jól kijönnek, hogy Dominique reméli, egy szép napon majd összeházasodhatnak – írja a brit Metro.

Az amerikai nőt egyébként egy internetes kurzus elvégzése után lelkésszé szentelték, így ő is összeadhat párokat: a gazdik és kedvenceik összeházasítása a specialitása. Vannak persze bizonyos szabályok.

 Dominique Lesbirel és Travis (fotó: Facebook)

„Boldogan összeadok azonos nemű párokat, és az ellen sincs kifogásom, ha valaki több kedvencével is házasságot akar kötni. De csak háziállatokat esketek. Sokat hallani, hogy a világ néhány részén emberek tigriseket, vagy oroszlánokat tartanak, őket soha nem adnám össze. Tudnom kell azt is, hogy az emberek tényleg őszintén szeretik, és tisztelik-e az állatukat” – nyilatkozta a nő.

Lesbirelnek vannak persze kritikusai is, sőt, ami azt illeti, olykor halálos fenyegetéseket is kap. „Vannak, akik olyanokat írnak nekem emailben, hogy kegyetlen vagyok. Sokan mondják, hogy valójában az állatkínzást, a fajtalanságot népszerűsítem, de egyáltalán nem erről van szó. Soha nem támogatnék ilyen szörnyű dolgokat. A szolgáltatásaim csak azt szolgálják, hogy az emberek kifejezhessék az állataik iránti szeretetüket, és nyilvánosan elkötelezhessék magukat, hogy örökké szeretni fogják őket, és gondoskodnak róluk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik