Élet-Stílus

Teljesült a szívátültetésről lemondott lány legnagyobb álma

A bakancslista egyik legfontosabb eleme kipipálva.

Egy hónappal ezelőtt mutattuk be Channan Petrides történetét: a 22 éves lány élete legnehezebb döntését hozta meg, amikor a szívátültetés helyett inkább azt választotta, hogy a hátralevő időt szeretné a lehető legjobban eltölteni; úgy, hogy élvezzen minden egyes napot. Döntését így indokolta: „nem akarok új szívet vagy tüdőt, ha legfeljebb arra tudom használni, hogy az ágyban feküdjek vele”.

Akkor megírtuk, hogy Channan írt egy bakancslistát, olyan célokkal, mint például az oroszlánetetés, helikopterezés, és a vágyak között volt az is, hogy elmenjen Ed Sheeran koncertjére.

Nos, ez utóbbi már teljesült is, nem is akárhogy.

Ed Sheeran a Wembleyben koncertezett, és a lánynak – ikertestvérével együtt – lehetősége volt a színfalak mögött találkozni énekessel. Channan a Mirrirnak elmondta: a zenész nagyon kedves és vicces volt, és nagyon jó volt az illata.

A nagy találkozásról közös selfie is készült:

Can’t wait for the show to begin 😎

Channan 👸🏽💅🏽🌸✨💜💕 (@channanpetrides_) által közzétett fénykép,2015. Júl 10., 09:20 PDT

Remélhetőleg Channan még sok bakancslistás elemet kipipál; vannak még célok, például repülés hőlégballonnal és cornwalli utazás; mindenesetre a stanfordi lány azt írta a Facebookon a koncert után: „Ma találkoztam Ed Sheerannel. Az életem immár teljes”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik