Élet-Stílus

Nők fogdossák a skótszonyás csaposokat, nem bírják tovább

Skótszoknya (Array)
Skótszoknya (Array)

Inkább nadrágra cserélik a tradicionális viseletet, csak ne zaklassák őket a részeg nők. Jaj, hát ez legyen a legnagyobb bajuk - gondolja most az olvasó, szmájlival? Elmagyarázzuk, miért nagy baj ez.

Egyszerűen nem bírják tovább a skót csaposok, felszolgálók és pohárszedők, hogy a nők a szoknyájuk alá nyúlkálnak. Skóciában ugyanis több kocsmában a hagyományos ruhadarabot hordják a munkatársak, ami tök menő lenne, ha a hölgy vendégek bírnának magukkal. De nem bírnak, főleg, ha csajos este van és eleget ittak: ilyenkor egyszerűen muszáj benyúlniuk a szoknyák alá, hogy ellenőrizzék, igaz-e a legenda, miszerint az igazi skót férfi nem hord alatta semmit.

Hogy hordanak-e, az nem derül ki a Mirror erről szóló cikkéből – miért is derülne, nem ez a lényeg -, az viszont igen, hogy a kocsmában dolgozóknak elegük van. A Hootananny nevű ivóban például rendszeres a pénisz- és fenékfogdosás: minden este részeg nők poénkodnak az alsónemű hiányán, majd ellenőrzik is azt. “Először vicces” – mesélte Iain Howie, a kocsma egyik főnöke. “Ám amikor hajtós este van, mindenki gyorsan és keményen dolgozik, tele van a kezük poharakkal, akkor nagyon védtelenek.”


Forrás: Wikipedia

A tulaj, Kit Fraser szerint, ahogy a nők viselkednek, az tiszta szexizmus. “Mi lenne, ha mi nyúlkálnánk a lányok szoknyái alá? A rendőrörsön kötnénk ki, az lenne” – érvelt. Mivel a dolgozók közérzete ugyanolyan fontos neki, mint a vendégeké, és senkit nem akar olyasmire kényszeríteni, amitől irtózik, a szoknyát inkább kockás nadrágra cserélik.

Köszönjük szépen, részeg skót nők és bunkó turisták! Most miattatok nem tudunk majd skótszoknyás pincérekkel szelfizni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik