Élet-Stílus

Hajsza a próbafülkében készült szexvideó után

A kínai online világot megmozgatta az áruházi aktus.

Szeretkezési célzattal töltött el egy kis időt egy férfi és egy nő Peking egyik bevásárlóközpontjában, annak is az UNIQLO ruhaüzletében, annak is a próbafülkéjében.

Itt készült a felvétel, amely később – ahogy mondani szokták – kiszivárgott. A kínai internetezők azóta őrülten keresik a videót, ebben az igyekezetükben nem sokat segít az állami cenzúragépezet, amely igyekszik kiszűrni, eltüntetni az ilyen csúnyaságokat a webről. Pedig igény lenne rá: 2,5 millió keresést regisztráltak a témában; a videó megjelenése után a keresőkifejezések napi 10-es toplistájának valamennyi eleme a próbafülke-szex-ruhaüzlet topikhoz tartozott.

Időközben az is kiderült, hogy kik a szereplői a rövid alkotásnak (bár ők tagadják); és a hírek szerint a férfi és a nő nem sokkal az aktus előtt találkozott először egymással.

A bizarr gerillamarketing-akciók világában élünk, így természetesen azonnal felmerült, hogy az egész ügy a japán UNIQLO-cég titkos kampányának része. A vállalat illetékesei nem sokkal a videó megjelenése után siettek leszögezni, hogy nincs közük a sajnálatos esethez, és vásárlóikat továbbra is a próbafülkék rendeltetésszerű használatára bíztatják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik