Élet-Stílus

Kiderült, miért néz egyre több nő pornót

Több fontos okkal is magyarázzák a statisztikailag mérhető növekedést.

Megjelentek a Pornhub legfrissebb látogatottsági statisztikái. A világ legnagyobb pornósite-jának adataiból rengeteg érdekesség derül ki a felnőtt tartalmak fogyasztásáról. Nézzük a legérdekesebb adatokat!

A Pornhub látogatóinak 60 százalékát a 35 év alattiak alkotják. Közülük minden negyedik nő. Ezt a (korábbiakhoz és az idősebb korosztályokhoz képest) magas arányt két okkal magyarázzák: egyrészt az okostelefonok terjedésével (a felhasználók 60 százaléka mobiltelefonon nézi az alkotásokat, 33 százalék számítógépen, 7% pedig tableten); a mobilok révén bárhol kényelmes magányban lehet élvezni a tartalmakat. Ugyanakkor olvastunk olyan véleményt is, amely a téma népszerűségének növekedését A szürke ötven árnyalata sikerével (is) magyarázza.

A 35 alatti userek kedvenc pornónéző napja a hétfő; és az is elmondható róluk, hogy jellemzően este 11 után kezdenek felnőtt tartalmat fogyasztani. Egy-egy böngészés általában nem egészen 10 percig tart.

A legtöbb pornhub-néző amerikai, a második helyen a kanadaiak állnak, míg a harmadik legtöbb usert az Egyesült Királyság adja a site-nak.

A leggyakrabban keresett név: Kim Kardashian – több mint 93 millió alkalommal látták már a pezsgőspohár-viselésről is elhíresült valóságshow-hős filmjét, és ezzel messze ez a legnépszerűbb tartalom az oldalon. Ami pedig a témákat illeti: a 35 év alattiak körében a legpopulárisabb keresőkifejezés a leszbikus – tehát ez a speciális tartalom érdekli leginkább a látogatókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik