Élet-Stílus

Őrült népszerű a mások helyett fizető pap videója

„Ha mindenki csak apró szívességeket tenne idegeneknek, szép lassan meg lehetne változtatni a világot."

Négy nap alatt több mint tizennégy millióan látták azt a videót, amit most ön is meg fog nézni. (ugye?)

A norwoodi (Ohio állam) gyülekezet lelkipásztora gyűjtést szervezett, hogy aztán egy szupermarketben elköltse az egész összeget. Nyugi, nem saját magára.

Rob Westerman beállt vadidegenek mögé a sorba, és fizetett helyettük. Az atya arra gondolt, hogy ha apró szívességet tesz számára ismeretlen embereknek, az egyrészt az ő életükre is egy kicsit hatással lehet, de ami még fontosabb: ha a videót megtekintőknek csak néhány százaléka dönt úgy a látottak után, hogy ő is fogja magát, és segít másokon (akár idegeneken is), és az ő példájukat is követik valakik, akkor így szép lassan az egész világot meg lehetne változtatni.

Westerman atya úgy látja, hogy a környezetében sokan reménytelennek ítélik meg a helyzetüket; ő viszont azt gondolja, hogy igenis van miben bízni, és keresztényként az a feladata, hogy ezt tudassa másokkal is.

Better to give

My buddy called and asked if I’d like to go help him pay for people’s groceries. What happened next was amazing…Made by Mike Lewis of JesusPainter Ministries and Rob Westerman of SNC Norwood

Posted by JesusPainter Ministries on Sunday, July 5, 2015

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik