Élet-Stílus

Csodálatos pillanatokat élhetett át a leukémiás kislány

Kedvenc énekesnője üzenetet küldött neki. És rengeteg pénzt.

Naomi Oakes 11 éves. Június végén tudta meg, hogy akut mieloid leukémiában szenved.

A kislány nagyon várta az augusztust, mert karácsonyra kapott egy jegyet kedvenc énekesnője, Taylor Swift phoenixi koncertjére. Betegsége miatt azonban legalább fél évig, de lehet, hogy 9 hónapig bent kell feküdnie a kórházban.

Imádott sztárjának egyik dalát, a Bad Blood-ot hallgatja legszívesebben, amely magyarul így hangzik: Rossz vér. A család készített egy videót, amelyben megüzenték Taylor Swiftnek, hogy Naomi nagyon szerette volna látni a fellépését, de most azért küzdenek, hogy a rossz vér tűnjön el a lány szervezetéből.

Az üzenet eljutott Taylor Swifthez, aki válaszolt is: „A szép és bátor Naominak: sajnálom, hogy ki kell hagynod a koncertet, de lesz majd még máskor is lehetőség. Most koncentráljunk arra, hogy mielőbb jobban legyél. Ölellek téged és a családodat.”

A válasz mellé 50.000 dollárt (kb. 14,3 millió forint) is küldött a kislány kezelésére (a költséges terápiára közösségi adományozó site-on gyűjt a család). Természetesen készült felvétel azokról a pillanatokról is, amikor Naominak megmutatják a sztár válaszát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik