Élet-Stílus

Egy autóbaleset miatt nem emlékszik esküvőjére – férje másodszor is elveszi

A férfi úgy döntött, visszaadja felesége emlékeit, és pontosan egy évvel az eredeti ceremónia után újra oltár elé vezeti.

“Sokáig nem tudtam, mi bántja Jennifert” – kezdi az ABC News amerikai hírcsatornának Jeremy Stamper, aki arra készül, hogy augusztus elsején másodszor is feleségül vegye szerelmét. Mindezt azért, mert szerelme, Jennifer egy autóbaleset miatt elveszítette emlékeit élete legfontosabb napjáról, az esküvőjéről. “Épp költözés előtt álltunk, mikor a baleset megtörtént. Jennifer nem sérült meg nagyon, másnap ki is engedték, de a baleset hosszútávú következményeitől még most is szenved” – teszi hozzá a férfi.


Képek forrása: Jeremy Stamper

Jeremy azt is elárulta, feleségéből csak hetekkel az ütközés után bukott ki, hogy semmire nem emlékszik az esküvőjükből. “Az orvosa azt mondta, idővel helyrejön. Hogy visszajönnek az emlékei, ha sok képet és videót néz az adott eseményről. De nem így lett. Sőt! Egy idő után észrevettem, hogy Jennifert idegesíti, hogy folyton az esküvőről beszélek neki.”

A férj végül úgy döntött, a meddő próbálkozások helyett a tettek mezejére lép: “Ahelyett, hogy a múltat próbálom feleleveníteni, új emlékekkel ajándékozom meg” – mondja, majd elmondja, másodszor is megkérte feleségét, akit még az általános iskolában ismert meg 11 évesen. “A ceremóniát ugyanazon a napon tartjuk majd, mint az első esküvőnket. Minden ugyanolyan lesz: a díszítés, az ételek, még a vendéglista is. Egyetlen dolog változik csupán: Jennifer ruhája.”

 

Az ABC Newsnak nyilatkozott a menyasszony is, aki elárulta, először őrültségnek tartotta férje ötletét, de ma már ő is nagyon várja az esküvőt. “Alig várom, hogy lássam az arcát, amikor meglát abban a hófehér ruhában” – mondja a fiatal nő, majd hozzáteszi, az autóbaleset megtanította rá, hogy megbecsülje az emlékezetes pillanatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik