Élet-Stílus

Szegény kis sün berúgott, mint egy szamár

részeg sün (Array)
részeg sün (Array)

Egy eldobott, törött likőrösüvegből szlopálta tele magát, de már jobban van.

„Pont úgy érzi magát, mint az a fickó, akit reggel hatkor látunk összeesni a bár előtt” – mondta Osuuin Geushans, állatorvos arról a sünről, akit egy jó szándékú járókelő szedett össze az utcán, és vitt be hozzás a hollandiai Arnhemben.

Az állat élelmet keresett a szemét között, ahová valószínűleg tojásillat csábította. Étel helyett azonban egy törött tojáslikőrös üveget talált, amiből alaposan beszürcsölt. Megtalálója kiterülve, az italtól mocskosan talált rá.

„Normális esetben a sünnek össze kellett volna gömbölyödnie, hogy védekezzen, ehelyett elnyúlva feküdt, és amikor a megtalálója megérintette, nyögve rámorgott, pont úgy, mint amikor a nagyon részeg ember rámordul az őt piszkálókra” – mesélte az orvos.

A doktor szerint, akárcsak egy emberre, a sünre is kemény másnaposság vár, amiből valószínűleg hamar, teljesen felépül, akkor újra szabadon engedik majd – írja a Daily Mail. Geushans elmondta: az eset nagyon jó példája annak, hogy a figyelmetlen ember úgy tud komoly károkat okozni a természetben, hogy nem is sejti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik