Élet-Stílus

Elveszítheti a karját, mert babaolajat fecskendezett az izmaiba

A fiatal férfi azért folyamodott a módszerhez, mert szerette volna, ha karizmai nagyobbnak tűnnek.

A karjával fizethet meggondolatlanságáért egy brazil fiatalember, akiről a napokban készült és került az internetre egy döbbenetes videó. A gyomorforgató felvételen jól látszik, hogy a fiatal férfi – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – kínok között fekszik a kórházi ágyon, miközben orvosa azon munkálkodik, hogy megszabadítsa karját a belefecskendezett babaolajtól.

A videóhoz töltött leírásból az is kiderül, a Brazíliában egyre népszerű trend miatt a férfi izmai és egyéb szövetei súlyos sérüléseket szenvedtek, így nem kizárt, hogy többet nem tudja majd használni a bal karját.

A videó egyébként alig két hónappal azután került az internetre, hogy írtunk arról a brazil “testépítőről”, aki a nyilvánosság elé állva vállalta, hogy illegális módszerekkel érte el, hogy izmai nagyobbaknak tűnjeken. A 25 éves Romario Dos Santos Alvez élete legvadabb és legőrültebb időszakaként emlékszik vissza a “syntholos időkre” és büszke arra, hogy két éve nem nyúlt a veszélyes szerekhez.


Kép forrása: Youtube

Romario elárulta, azután hagyott fel veszélyes függőségével, miután az orvosok választás elé állították: vagy amputálják mindkét karját, vagy eltávolítják karjából az összes izmot. A fiatalember végül szerencsésnek bizonyult, az orvosok meg tudták menteni a karját és az izmait is. Azóta nem nyúlt a Chris Clark, német testépítő által kifejlesztett térfogatnövelő szerhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik