Élet-Stílus

Ismerjék meg Yanet Garciát, a világ legszexisebb időjósát!

Yanet-Garcia(210x140).jpg (Array)
Yanet-Garcia(210x140).jpg (Array)

Talán mondanunk sem kell, hogy a mexikói hölgyért nem meteorológiai tudása vagy előrejelzései pontossága miatt őrülnek meg az interneten.

Robbanásszerűn megnőtt az elmúlt pár napban a mexikói Televisa Monterrey időjárás-jelentését vezető Yanet Garcia rajongótábora, miután a fél világsajtó beszámolt – khm – képességeiről, Kínától elkezdve Indián és Izraelen át az amerikai oldalakig. Hogy mivel érdemelte ki a nagy figyelmet? Elég csak pár pillantást vetni rá, hogy mindenki tudja a választ.

 

Najó, legyen kettő pillantás:

 

Mindenki nagy szerencséjére nem kell sem Mexikóba utazni, sem pedig előfizetéssel rendelkezni a televízió adására, hogy a mexikói időjárásra kíváncsi emberek megcsodálhassák milyen jól mondja milyen idő lesz a közép-amerikai országban. Garcia ugyanis saját YouTube-oldalán teszi közzé bejelentkezéseit, ahol van olyan videó is, amit már több mint hétszázezerszer néztek meg a világ minden tájáról.

Garcia ráadásul fent van még az Instragramon is, ahol egymás után osztja meg a róla készült fényképeket. És ahol követői száma az elmúlt napokban hatalmasat ugrott. Míg a hét elején még harmincezer követője volt, e cikk írásakor már 234 ezren iratkoztak fel oldalára, hogy azonnal lássák, ha újabb felvételt tesz közzé.

Los quiero ❤️ Gracias por tanta buena vibra! Besos

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) onJun 20, 2015 at 6:19pm PDT

Olvasói sztorik