Élet-Stílus

Rosszindulatú daganatot operált ki a saját szájából

A 41 éves férfi azt mondja, nem ez volt az első ilyen alkalom: már tizedszer műtötte meg saját magát.

“Nincs más választásom. A drága orvosi kezelést nem tudom kifizetni, a családomnak pedig szüksége van a pénzre, amit a munkámmal keresek” – magyarázza a 41 éves kínai férfi, aki tavaly márciusban tudta meg, hogy a szájában rosszindulatú daganat fejlődik. “Akkor az orvosok azonnal megműtöttek, és még arra is maradt pénzem, hogy a 13 alkalmas kemoterápiás kezelést kifizessen” – árulja el, majd hozzáteszi, azzal nem számolt, hogy betegsége kiújul majd.


Képek forrása: Shanghaiist

“Idén tavasszal azt vettem észre, hogy az ínyemen újra megjelent a jól ismert pukli. Végiggondoltam a lehetőségeimet, és arra jutottam, nem megyek újra orvoshoz” – teszi hozzá a csak Yu-ként emlegetett férfi, aki azóta saját magát operálja. Mint mondja a szükséges eszközöket, a sebészollót, a szikét és a fogót is az egyik közeli kórházból szerzi be.

 

“A műtő a fürdőszobám. Zseblámpával világítok a számba, és közben igyekszem óvatosan, lépésről lépésre eltávolítani a daganatot.” Yu a Shanghaiist című online oldal szerint minden alkalommal sterilizálja az eszközeit, ennek ellenére a műtéttel csak kevés eredményt ér el. Orvosa szerint a daganat tovább terjedt, az agyába is áttétet adott. “Tudom, hogy a sorsot és a halált kísértem azzal, ha nem megyek orvoshoz, de nem tehetek mást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik