Élet-Stílus

Itt a marihuánás testápoló és a füves gumicukor

Sztárok nevével operálnak a legális marihuánapiacon.

Ahogy egyre több amerikai államban lesz legális a marihuánafogyasztás, úgy növekszik a kapcsolódó termékek száma;  újabb és újabb brandeket ismerhetnek meg a kannabiszkultúra iránt érdeklődő honpolgárok.

A legújabb márka, amely hamarosan megjelenik a szaküzletek polcain, a jól csengő Marley Naturals nevet kapta. Igen, Bob Marley a húzónév; a biznisz mögött pedig a Privateer Holdings áll, amely a reggae-ikonról elnevezett egyéb termékekben is érdekelt.

A cég a legális fogyasztást lehetővé tevő államokban első osztályú jamaicai füvet árul majd (amit maga Marley is előszeretettel fogyasztott), továbbá nem tudatmódosító hatású, de kannabisz-alapú kozmetikumokat: testápolót, balzsamot.

A Forbes által megkérdezett szakértő, a pennsylvaniai egyetemen dolgozó David Bell marketingprofesszor szerint a piac óriási gazdasági potenciált rejt, ráadásul a márkák még csak most kezdenek kialakulni; így a jól hangzó nevek (mint például Marley) használatával komoly sikerekre lehet számítani a marihuánaszektorban.

Nemrég a Purple Haze Properties és a torontói Nutritional High cég állapodott meg arról, hogy egy sor termék kaphatja majd az ismert Jimi Hendrix-szám nevére utaló elnevezést: jöhetnek a kannabisztartalmú Purple Haze-csokik és gumicukrok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik