Élet-Stílus

Egy egész mozi nézte, ahogy megkérik a kezét

lánykérés (Array)
lánykérés (Array)

A fiatal lány a vásznon játszott klipből már sejthette, barátja nemsokára a vőlegénye lesz, mert ennél a lánykérésnél nem volt kérdés, hogy "igen" lesz-e a válasz.

Egyszerűen képtelenek vagyunk megunni az ötletesebbnél ötletesebb lánykérések videóit, amelyet időről időre felbukkannak a neten. Itt van a legújabb dobás, egy Liam Cooper nevű fiatalemberé, aki elhatározta, ha megkéri gimnáziumi szerelme, Amy, kezét, akkor az nagyot fog szólni.

Először is újraforgatta az egyik legnépszerűbb lánykérős zenének, vagyis a Magic! együttes Rude című számának klipjét a saját és leendő apósa főszereplésével. (Sőt, ha jól halljuk, fel is énekelte.) Ezt követően az egyik helyi mozi filmvásznán játszatta le a videót élete mit sem sejtő választottjának.

Amy ugyanis azt hitte, egy tipikus duplarandira érkezik Liam lánytestvérével és annak férjével. Miután elfoglalták a helyüket a fiú azt kamuzta, ki kell mennie a mosdóba. Ekkor tűnt fel a vásznon a klip.

Míg Amy könnyekig hatottan nézte barátja produkcióját megjött a pár családja és összes barátja is. Így mire véget ért a film, és Liam térden állva szmokingban feltette a nagy kérdést, már több mint 100-an szurkoltak annak, hogy a lány “igen”-t mondjon.

Bár, talán fölösleges is volt izgulni, mert őszintén: lehetett ezek után nemet mondani?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik