Élet-Stílus

Zseniális reflexszel kapja el gyermekét az alvó apa

Ha nem nyúl fia után, a gyerek minden bizonnyal fejre esik a kanapéról.

Igazi macskareflexekkel büszkélkedhet az a Las Vegas-i apuka, akit néhány napja már-már afféle hősként ünnepel az internet népe. A 35 éves püspök épp jól megérdemelt délutáni sziesztáját töltve szendergett, mikor kisfia, Sam hirtelen előrebukott a kanapén.

A netre kikerült biztonsági kamerás felvételen jól látszik, hogy ha nincs az apuka, a kicsi minden bizonnyal a földön landol. Méghozzá fejjel előre.

A Mirror című brit lap, aki elsőként közölte a felvételt, megkereste a 35 éves édesapát, Brian Stuckit, aki elmondta, meglepődött, hogy a néhány másodperces felvétel ekkora siker lett az interneten. A püspökként dolgozó apuka hozzátette, nem tartja rendkívülinek a reakcióját, hősnek pedig pláne nem érzi magát. “Apák százai naponta csinálnak ilyesmit világszerte. A mi esetünk azért különleges, mert a biztonsági kamera rögzítette, így felkerülhetett az internetre, hogy mindenki lássa” – mondta.


Kép forrása: Brian Stucki

A Mirror riporterének elárulta, szórakoztatják a hozzászólások, amiket a videó kap, de a legjobban azoknak a megjegyzéseknek örül, melyek az apák rendkívüli képességeit mutatják be. “Annyi borzasztó filmet és reklámot látni, ahol az apát egy nemtörődöm figurának állítják be, aki alig foglalkozik a gyerekeivel. Jó, hogy van egy ellenpélda.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik