Élet-Stílus

Lottómilliárdos lett, mert pisilnie kellett

Munkába menet tört rá a leküzdhetetlen vizelési inger, ami végül egymilliárdos nyereményt hozott neki.

Ötmillió dollárt, azaz átszámítva nagyjából 1,3 milliárd forintot nyert egy kaliforniai nő, aki annak köszönheti nyereményét, hogy nem tudta visszatartani a pisilést addig, amíg beér munkahelyére. Ezért útközben megállt egy boltnál, hogy használja a mellékhelyiséget. És ha már ott volt, vett magának egy sorsjegyet – jelentette a KTLA 5 televízió.

Jennifer Daniel húsz dollárt dobott be a kaliforniai állami lottó “Ultimate Riches Scratchers” nevű gépébe, majd gyorsan meg is nézte, nyert-e a kaparós sorsjeggyel. Mint kiderült, nyert. Nem is kevesebbet, mint az ötmillió dolláros főnyereményt. “Nagyon nyugodt voltam. Csak mosolyogtam, semmi sikoltozás, meg hasonlók” – mondta el a nő.

Daniel elmondta: a nyereményt családjára fogja költeni. “Az első dolgom szüleim házának és autójának kifizetése lesz, hogy anyukám nyugdíjba tudjon vonulni” – közölte a nő, aki a pénz többi részét saját házára költi el, valamint fia oktatására. Leginkább azonban annak örül, hogy mostantól nem kell folyamatosan túlóráznia és heti hat nap dolgoznia, csak napi nyolc órát, és így tüöbb időt tud eltölteni fiával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik