Élet-Stílus

Öt vetélés után, a hipnózisnak köszönhetően esett teherbe

A 40 éves nő képtelen volt belenyugodni abba, hogy nem tapasztalhatja meg, milyen anyának lenni.

“Ötször egymás után elvesztettem a születendő gyermekemet. Nem csoda, hogy abban az időszakban tényleg magamon kívül voltam” – kezdi a 40 éves brit asszony, majd hozzáteszi, kétségbeesetten szeretett volna egy gyermeket, ezért 34 éves vőlegényével, Jamesszel már azt is eldöntötték, hogy jelentkeznek egy termékenységi klinikán mesterséges megtermékenyítésre.

“James támogatta az ötletet, ezért el is kezdtük félretenni a szükséges pénzt” – mondja Leah Eliott, aki végül mégsem a klinikának, hanem a hipnózisnak köszönhetően esett teherbe. “Az egész csak a szerencsén múlott” – vallja be, majd elárulja, egy termékenységi magazinban találkozott a híres hipnoterapeuta, Russell Davis nevével. “Mikor elolvastam a vele készült interjút, tudtam, hogy fel kell őt keresnem, mert ő az, aki segíteni tud nekem” – magyarázza Leah.

Az asszony ezután felhívta a magazin szerkesztőségét, akik összekapcsolták a terapeutával, miután Leah megígérte nekik, hogy megírhatják a történetét. “A terápia maga volt a csoda. Rádöbbentett, hogy túl görcsösen akartam ezt a babát. Az egész életemet feltettem erre a “projektre”, csak a születendő babánk körül forogtak a gondolataim” – mondja az asszony, akit a terapeuta megtanított ellazulni, és rávette, hogy az életét a babaprojekt mellett folytassa pont úgy, ahogy amúgy is élné.


Kép forrása: Daily Mail

“Három hónappal az első hipnózisom után kiderült, hogy teherbe estem. Madarat lehetett volna fogatni velem, még úgy is, hogy aggódtam, talán ennek a terhességnek is vetélés lehet a vége.” Leah végül a hipnózis segítségével átvészelte a legnehezebb időszakot, így akkor is nyugodt és kiegyensúlyozott tudott maradni, amikor arra a legnagyobb szükség volt. Néhány hónappal később egészséges kisfiúnak adott életet.

A Daily Mail megszólaltatta Leah terapeutáját, Russell Davist is, aki elmondta, a terápiája azért lehet ennyire hatékony, mert a módszert saját tapasztalatai alapján dolgozta ki. “A nejemmel tíz éven keresztül vártunk arra, hogy gyermekünk szülessen. Az orvosok azt mondták egymillió az egyhez az esélye annak, hogy termékenységi kezelés nélkül szülők lehessünk, de a terápia nekünk is segített” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik