Élet-Stílus

Itt egy 58 éves nő, aki 35-nek néz ki, és állítólag megőrülnek érte a férfiak

Stephanie Arnott  (Array)
Stephanie Arnott  (Array)

Kockás hasa is van, a nők irigyek rá, de sajnos túl fiatalos idősmodellnek.

A brit Dailymail szeret érdekes emberekről írni, valószínűleg ezért is került náluk fókuszba Stephanie Arnott sztorija. Stephanie Délkelet-Angliában él, Maidstone városban. 58 éves, van egy unokája, egy lánya és egy férje, utóbbi 66 éves. Stepahine azt mondja, sok nő halálosan féltékeny rá, ugyanis egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 58 éves asszony, sokkal inkább, mint egy 35 éves nő. Azt mondja, olyan szép, hogy sok férfi könnyekben tör ki, ha meglátja.

„Az exférjem nagyon féltékeny volt, de a mostani, Ian, imádja, hogy ennyi figyelmet kapok. Amikor az utcán sétálunk, néha leszakad és mögöttem gyalogol, csak hogy lássa, mi történik.”

Állítólag olyan is volt, hogy autók majdnem egymásnak mentek, mert a sofőrök épp Stephaine-t bámulták. A nő esküszik, hogy minden természetes rajta, még csak edzeni sem szokott: csak a szerencse és a jó gének tehetnek alakjáról, ami egyébként ilyen:

Fotók: Stephanie Arnott

Stephanie-nak azonban nem fenékig tejfel az élete: modell akarna lenni, de azt mondták neki, túl fiatalnak néz ki időskori modellnek.

 

A Dailymail amúgy nagyon hosszan ecseteli a hölgy életét. Akit még mélyrehatóbban érdekel, ide kattintson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik