Élet-Stílus

A köldökük helyett már inkább a mellüket fogdossák a nők

Alig néhány napot kellett várnunk, hogy a legújabb netes őrültségre válasz is érkezzen. Mondjuk ennek legalább van értelme.

Még egy hete sincs annak, hogy a itt, a Hír24-en írtunk önöknek a legújabb netes menősködésről, a “köldökkihívásról”, vagyis ahogy a netezők ismerik a #BellyButtonChallenge-ről. A kínai Weibóról kilőtt őrület lényege nem túl bonyolult: a résztvevőnek kezét a háta mögött fűzve meg kell érintenie a köldökét (ruganyos, laza ízületűek előnyben), amiről aztán képet készít a netre. Hogy minek? Hát azért, hogy kiderüljön, a résztvevő elég vékony-e a művelethez.

 

Nos, ahogy a felvezetőben is írtuk, ez a hülyéskedés még igazán le se csengett, de már itt is a következő, amit a változatosság kedvéért #BoobsOverBellybuttonsnak hívnak. Itt ahhoz, hogy valaki teljesítse a kihívást, igazán meg se kell magát erőltetnie: a résztvevő nőknek csak a saját mellüket kell megtapogatniuk, és közben fotózniuk. Azt is írtuk, hogy a fehérneműmárka, ami útjára indította a kihívást – bizonyos Curvy Kate – értelmet is adott a netes hóbortnak.

 

Ez viszont tény. A szóvivő szerint az volt a céljuk, hogy népszerűsítsék a pozitív testképet, és hogy felhívják a figyelmet az önvizsgálat fontosságára, ami a mellrák korai felfedezéséhez elengedhetetlen. És bármilyen hihetetlen, ehhez az őrülethez is ezrek csatlakoztak, akik büszkén osztják meg tapogatós képeiket az Instagramon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik