Élet-Stílus

Tízezrek keresik a beteg kislány kutyáját

A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkeznek be a Caramel keresését támogató Facebook-oldalra.

Lexie Taylor a napokban ünnepelte a nyolcadik születésnapját. Amikor megkérdezték tőle, mire vágyik leginkább, azt válaszolta: szeretné visszakapni a kiskutyáját.

A kislány egy gyerekkorban jelentkező krónikus sokízületi gyulladásban szenved, ezért nagyon fontos, hogy sokat mozogjon. Motiváció gyanánt nemrég kapott egy keverék csivavát, akit Caramelnek nevezett el, és akivel elválaszthatatlan barátok lettek.

A képek forrása: facebook.com/Findcaramel1 

Egészen addig, amíg betörők el nem vitték a kiskutyát: nemrég betörtek Lexie-ékhez, és a tolvajok az értéktárgyak mellett Caramelt is elrabolták. A problémát nehezíti, hogy a kiskutya beteg, operációra szorul, így különösen fontos, hogy visszakerüljön.

A család hajtóvadászatot indított, mindent meg akarnak tenni, hogy visszaszerezzék lányuk legjobb barátját. Egy helyi cég 1000 fontot ajánlott fel a becsületes megtalálónak; de van egy még biztatóbb eszköz, amely segíthet – a Facebook. A szülők elindították a Find Caramel (Találjuk meg Caramelt) oldalt, amelyet 14 ezren követnek, ennyi ember próbál segíteni a kutya megtalálásában.

A szigetország minden pontján osztják a felhívásokat és a posztokat a facebookozók, de Ausztráliából, Dubajból és Indiából is jelezték, hogy szívesen segítenének.


A képek forrása: facebook.com/Findcaramel1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik