Élet-Stílus

Hamarosan kezdődik a világ egyetlen „kicsi pénisz parádéja”

kicsi pénisz parádé (Array)
kicsi pénisz parádé (Array)

A sztori úgy kezdődött, hogy kiderült: valóban nem a méret a lényeg.

Az egész egy egyéjszakás kalanddal indult. Aimee Arciuolo, a brooklyni Kings County Saloon egyik társtulajdonosa vitt fel magához a bárból egy úriembert, négy évvel ezelőtt. Ahogy másnap a barátainak tartott beszámolóban a nő fogalmazott: „neki volt a legkisebb pénisze, amit életemben láttam. Persze rögtön észrevette az arcomra kiülő a csalódottságot, úgyhogy győzködni kezdett: ne is gondoljak rá, és megígérte, hogy nagyszerű élményben lesz részem. És milyen igaza volt!”

Amiee-re olyan hatással volt az éjszaka, hogy a barátaival úgy döntött ünnepnapot tart a férfi tiszteletére. Így rendezték meg az első Smallest Penis in Brooklyn Paegant, vagyis a Brooklyn Legkisebb Pénisze Parádét, ahol azóta, minden évben bajnokot avatnak – írja a Timeout New York.

A versenyben persze nem csak a méret számít: a kis péniszek több fordulóban mérik össze az „erejüket”, mint a szépségversenyeken. Van ünneplő-, és fürdőruhás bemutatkozás, tehetségverseny, és műveltségi vetélkedő is. A győztesnek kerek 500 dollár üti a markát. Íme, egy kis ízelítő a legelső parádéról:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik