Élet-Stílus

Csecsemőt etető rendőr az internet legújabb hőse

Az egész világon megosztották az amerikai rendőrről készült fényképet.

Végre egy jó cselekedet miatt került be a hírekbe egy amerikai rendőr. Sokan kommentálták így a szívmelengető jelenetet megörökítő fényképet, amit még május 31-én készített egy vásárló a kansasi Overland Park egyik bevásárlóközpontjában. A felvételen Andy Black, a városi rendőrség egyik tagja látható, akinek kezébe azután került a nagyjából kéthónapos kisbaba, hogy a csecsemő anyja rosszul lett, és annyira gyenge volt, hogy még a hordágyon ülve sem tudta biztosan megtartani kislányát.

PLEASE SHARE !!!!!I just had to stop, chat and ask if I may take his photo….Paramedics were helping this little…

Posted by Jilli Nel on Sunday, May 31, 2015

 

„Amikor odaadta a gyereket, a cumisüveget is a kezembe nyomta” – mondta el a Fox televíziónak Black, aki egyébként 14-szeres nagypapa, így „rutinból” tudta mit kell tennie, amikor a gyerek elkezdett sírni. „Fogtam az üveget és megetettem” – mondta Black.

Ebben a pillanatban ért oda Jilli Nel, akit annyira meghatott a jelenetet, hogy azonnal megkérdezte Black-et, hogy készíthet-e róla egy fényképet. A kép olyan jól sikerült, többen is azzal vádolták meg Nelt, hogy egy megrendezett jelenetet kapott lencsevégre.

Black a Buzzfeednek elmondta: egyáltalán nem gondolta, hogy olyan nagy dolgot cselekedett volna a csecsemő megetetésével, és „észveszejtőnek” nevezte, milyen hatása lett. A rendőr hozzátette: örül a kép okozta felhajtásnak, mert az amerikai rendőröknek szüksége van pár pozitív történetre is

Ajánlott videó

Olvasói sztorik