Élet-Stílus

Beperelte volt szeretője, amiért nem vált el feleségétől

valas(210x140).jpg (Array)
valas(210x140).jpg (Array)

A nő százmilliókat követel a nyugdíjas médiavállalkozótól, akivel hat éven át volt romantikus kapcsolata.

Kétmillió dollárt követel 88 éves szeretőjétől egy 67 éves amerikai nő, aki azért indított pert a gazdag nyugdíjas ellen, mert a férfi nem vált el feleségétől – jelentette a New York Post, a bíróságra benyújtott iratokra hivatkozva. A 77 éves feleség állítólag közölte férjével: „Előbb nézem végig, hogy eltemetnek, mielőtt beleegyezek a válásba.” A férfi pedig nem forszírozta annyira, hogy válókeresetet nyújtson be.

A már szintén nyugdíjas Theodora Lee Corsell állítása szerint nem csak a szeretője volt James Greenwaldnak, hanem amolyan „lóti-futiként” dolgozott neki. Olyan „apróságokat” intézett el az idős férfinak, mint nem használt focijegyek eladása, memoárjának reklámozása, valamint abban is segített neki, hogy elsimítsa másik szeretőjének fenyegetését, aki hárommillió dollárt követelt a férfitől azért, hogy ne mártsa be feleségénél.

Ezután – Corsell állítása szerint – Greenwald azt ígérte neki, hogy kompenzálni fogja „szolgálataiért”, mert „mindent neki köszönhet”. A nő szerint „munkája” kétmillió dollárt ért, hozzátéve, hogy „professzionális szolgálatai teljesen független volt a pár romantikus kapcsolatától”.

Greenwald ügyvédje a Postnak „szégyentelen pénzlenyúlásként” jellemezte a nő akcióját, közölve, hogy ügyfele „boldog házasságban él feleségével”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik