Élet-Stílus

Kóla a cicik között: amputált mellű nő küldte el a fenébe a kampányt

Elárasztják az internetet azoka a képek, amelyeken hölgyek kólát szorítanak kebleik közé - mindenféle kiszerelésben. A viccnek indult kampányról a mellrák egy áldozata mondta el a véleményét.

Aimee Fletchernél egy éve diagnosztizáltak mellrákot csontáttéttel, ő az egyik első érintett, aki visszautasítja a kólásüveget mellel ölelő kampányt – számol be az india.com. A 32 éves nő a Twitteren üzent a kihívás szervezőinek. Mint mondta, elege van abból, hogy a játék nem a rák realitását mutatja meg. A kép viszont megteszi ezt. Plusz Pepsi Cola-t választott, nyomatékosítandó mondandóját.

Mi is beszámoltunk az új netes őrületről, amely rengeteg hölgyet nyert meg a vetkőzős szelfizésnek. A #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, vagyis a “tarts kólát a melleiddel” kihívás tulajdonképpen egy viccnek indult, bár a résztvevők úgy tudják, merész képeikkel a mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet.

A kezdeményezés bőven kapott kritikákat, így a szervezők saját Facebook-oldalukon magyarázták el, mi történt. Az egész néhány hete, egy baráti társaság hülyéskedésével indult: Gemma Jaxx viccből rakott egy éppen a keze ügyébe eső kóláspalackot a mellei közé, amiről egyik barátjának Danny Frostnak jutott eszébe, hogy internetes kihívást kellene csinálni a dologból, csak úgy a móka kedvéért.

Ha érdekli, hogyan kapcsolódik a pornóipar az ügyhöz, kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik