Élet-Stílus

Órákkal azután, hogy közölték vele, egészséges, meghalt a 17 éves fiú

A kamaszfiú halála előtt egy hétig feküdt otthon egy olyan vírusfertőzéssel, ami egyszerű náthának tűnt.

„A rémálom két hete kezdődött, mikor Caleb egyik nap arra kezdett panaszkodni, hog ynem érez ízeket” – idézte a 17 éves fiú édesanyját, Cryodon Pearsont a Daily Telegraph című lap. Az anya elmondta fia állapota május 22-ére rosszabbra fordult: „Fájlalni kezdte a torkát, és gyakran hányt is” – mondta.

Miután a kamaszfiú állapota a hétvége elteltével sem javult, az édesanya úgy döntött, orvoshoz viszi őt. „Az orvos megállapította, hogy Caleb torka be van gyulladva, ezért erős antibiotikumot írt fel neki.” Az anya a következő két napban otthon vigyázott gyermekére, akinek állapota ebben a két napban valamelyest javult. „A nyelvéről eltűnt a lepedék, és a torka is kevésbé fájt, noha még mindig hányt és még a vizet sem tudta magában tartani.”


Kép forrása: Daily Telegraph

Caleb szerda reggel azt mondta édesanyjának, jobban érzi magát, csakhogy néhány órával később teljesen összeomlott. „A férjem azzal hívott fel, hogy Caleb képtelen megmozdulni. Úgy döntöttük, azonnal bevisszük az ügyeletre, csakhogy hiába próbálkoztunk, sehogy sem tudtuk őt betenni az autóba” – írja az asszony, aki ezt követően segítséget hívott. „Ellenőrizték minden életjelét, és legnagyobb döbbenetünkre mindent rendben találtak.”

A mentőorvosok segítettek megnyugtatni a fiút, és kapott egy infúziót kiszáradás ellen, majd távoztak. Cyrodon azt mondja, azzal hagyták őket ott, hogy a fiú rendben van, egy vírus támadta meg a szervezetét, amivel a kórházban sem tudnak majd mit kezdeni. „Egy-két nap és helyrejön” – ezt mondták. Csakhogy Caleb állapota nem javult: május 27-én éjfélkor, mikor édesanyja ránézett, szinte kapkodta a levegőt, a bőre hűvös volt, a szeme pedig üveges.

„Újra orvost hívtam, de sajnos már későn. Néhány perccel azután, hogy letettem a telefont, észrevettem, hogy Caleb légzése leállt. Tárcsáztam a segélyhívót, és a diszpécser segítségével megpróbáltam újraéleszteni őt. Nem sokkal később megérkeztek a mentők is, de hiába. Már nem tudtak a fiamon segíteni” – panaszolja Cryodon, aki a rendszert hibáztatja azért, hogy elveszítette fiát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik