Élet-Stílus

Hölgyeim, önöket nagyon durván bevádolták a brit tudósok!

irodai szex (Array)
irodai szex (Array)

Persze, hogy a szexről van szó, meg a csábítókról, akik közelebb vannak, mint gondolnánk.

Mindenki szeretni azt hinni, hogy szex közben a partnere kizárólag rá koncentrál. Az aktusok egy részében ez sajnos nincs így. Különösen hosszabb kapcsolatokban fordul elő, hogy valaki nem a szenvedély, hanem amiatt hunyja le szemét, hogy azt képzelje, valaki mással paráználkodik éppen.

Azt hihetnénk, hogy a férfiak csapodárabbak képzeletben is, de egyáltalán nem így van. Míg az uraknak 42 százaléka, addig a hölgyeknek közel fele fantáziál másról szerelmeskedés közben – írja egy friss, 1300 ember bevonásával készült tanulmányra hivatkozva a brit Metro.

 kép: Thinkstock

A szexjátészergyártó Lovehoney nevű cég által megrendelt kutatás azt is megállapította, hogy a gondolatban félrelépő hölgyek, nem ám hollywoodi szépfiúkra gondolnak általában, de még csak nem is a kigyúrt csávóra az edzőteremből, hanem egy teljesen átlagos, hétköznapi kollégára az irodából.

Uraim azért pánikra semmi ok! Vagy legalábbis nem túl sok. A felmérés szerint az álmodozás nem túl gyakran válik valósággá: a hölgyeknek csak nyolc százaléka ismerte be, hogy tényleg le is fekszik az adott kollégával. Féltékenykedés helyett inkább azt tanácsolnánk a férfiaknak, hogy nézzenek szét a saját munkahelyükön, és találják ki, melyik kollegina szokott fantáziálgatni róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik