Élet-Stílus

A facebookozók lázasan keresnek egy plüssmackót – képek

Egy halva született kisfiú emlékére kapott medve eltűnt. Vajon sikerül megtalálni?

A Facebook ismét bebizonyíthatja, hogy mekkora ereje van. Hiszen olyan gyakran futunk bele olyan történetekbe, hogy valamit vagy valakit a legnagyobb közösségi oldal segítségével találtak meg; vadidegen emberek meglepetésbulit szerveznek vagy képeslapokat gyűjtenek beteg gyerekeknek; mások meg ismeretlen, megalázott kövér táncost keresnek – kizárólag a Facebookban (esetleg a Twitterben) rejlő lehetőségek kiaknázásával.

Most itt az újabb kihívás: Dublinban eltűnt egy maci.

Az ügy komolyabb (legalábbis szomorúbb), mint amilyennek elsőre tűnik. Egy Marie Melody nevű nő plüssmedvéjéről van szó; az asszony négy hónapja halva született kisfiút hozott világra, és ekkor, a szülésznő egy mackót ajándékozott az összeomlott párnak.

A medvét az elhunyt kisfiú, Sean után Sean macinak nevezték el, és az elmúlt hónapokban egy csomó helyre elvitték. Legutóbb épp a dublini női minimaratonra, ahol valahogy elhagyták. Kétségbeesetten keresték a taxist, akinek a kocsijában talán legutóbb még megvolt a plüss, de egyelőre a sofőrt sem sikerült megtalálni.

Ezért Marie Melody – utolsó lehetőség gyanánt – a Facebook közösségéhez fordult. Négy órája jelent meg felhívása a közösségi oldalon, azóta közel kétezren megosztották. Nagyon szurkolunk.


A kép forrása: facebook.com/marie.melody.50

Ajánlott videó

Olvasói sztorik