Élet-Stílus

Börtönbüntetésre ítélték, mert túl hangosan szexelt

Amellett, hogy elzárták, a 23 éves nőt ráadásként egy életre eltiltották a hangoskodástól. Elvileg még káromkodni is csak suttogva káromkodhatna.

“Egyik hajnalon arra ébredtünk, hogy Gemma Wale állati hangon üvöltözik, majd sikítozik. Tíz percig tartott a dolog” – idézte a 23 éves, kétgyermekes nő tárgyaláson a bíró az egyik szomszédot, aki néhány alkalom után annyira megelégelte az asszony “hangos életmódját”, hogy feljelentette őt.


Kép forrása: Daily Mail

De nem csak a neve elhallgatását kérő férfi panaszkodott: az asszony tárgyalásán a bíró több tucat ehhez hasonló panaszlevelet olvasott fel. A szerzők mind Gemma Wale viselkedését kritizálták, aki állításuk szerint “rendszeresen és hangosan veszekedett a barátjával”, mikor a férfi nem volt otthon “mindenféle férfiakat fogadott”, “hajnalig bulizott, hogy aztán egész nap aludjon” és “rettenetes hangosan élvezte a szexet.”

A bíróság az asszonyt, aki szerintük nem mutatott semmilyen megbánást tettei miatt, távollétében ítélte kéthetes börtönre, miután Gemma nem jelent meg a tárgyalásán. “A panaszok mennyisége miatt, és mert a vádlott nem mutatott semmiféle megbánást, börtönbüntetésre ítéltük őt” – idézte a Mirror című brit lap Kelly bírót, aki elmondta, a fiatal nőt emellett eltiltották a további hangoskodástól is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik