Élet-Stílus

A halálos ágyukon szerettek egymásba – összeházasodtak

Debbie és Whaley egy floridai hospice házban ismerkedtek össze. Azóta elválaszthatatlanok.

“Azt szerettük volna, ha a hátralévő időnket boldogan, egy olyan, másik ember társaságában tölthetjük, akivel hasonlóan gondolkodunk” – nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának Debbie Rivera az esküvő után.

Az 54 éves menyasszony, és 58 éves, súlyos beteg férje a floridai hospice ház tévészobájában ismerkedett össze. Az asszony elárulta, először nem érzett különösebb vonzódást a férfi iránt, sőt, ha még csak szimpatikusnak se találta. Ennek ellenére egyre többet beszélgettek, így derült ki, hogy rengeteg közös vonásuk van. “Ugyanazokért a dolgokért rajongunk, és mindkettőnknek kevés ideje van csak hátra, ezért belevágtunk” – ezt már a férj nyilatkozta, aki elárulta, egész életében nem volt olyan boldog, mint az esküvő után.

“Boldoggá tesz, hogy van valakim, akihez tartozhatok. Valaki, aki megért, és meghallgat a legnehezebb pillanatokban is” – tette hozzá az 58 éves John, akit a közelmúltban diagnosztizáltak előrehaladott tüdőrákkal. A ceremónián a két családon kívül összegyűltek az otthon ápolói, orvosai és a bentlakók is, akik mindannyian támogatták a szerelmesek kezdeményezését.

“Az intézményben korábban hasonlóra még nem volt példa, ezért nagyon izgultunk, hogy minden jól sikerüljön” – nyilatkozta az egyik ápolónő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik