Élet-Stílus

Autóbalesete mentette meg a kismama életét

A 32 éves nő ma már hálás a balesetet okozó sofőrnek. Azt mondja, ha nem ütköznek, sosem derül fény súlyos betegségére.

A kétgyermekes brit édesanya, Michelle Cartwright sosem gondolta, hogy valaha hálával fog visszagondolni egy autóbalesetre, mégis így lett. “Aznap délután épp a bevásárlásból mentem haza, mikor a szemközti sávban érkező sofőr elvesztette az uralmát a kocsija felett és nekem csapódott” – idézi fel a történteket a 32 éves nő a Birmingham Mail című lapban.

Michelle azt mondja, közvetlenül az ütközés után úgy tűnt, csak az autóknak lett baja. “Aztán a kiérkező orvos az állapotomra való tekintettel úgy döntött, a biztonság kedvéért bevisznek a kórházba” – teszi hozzá a háromgyerekes nő, aki a baleset idején 28 hetes terhes volt második kisfiával. “Az MRI-vizsgálatot követően derült ki, hogy a jobb lábamat a rák egy ritka fajtája támadta meg.”


Kép forrása: mirror.co.uk

Michelle azt mondja, hálás a balesetnek, mert ha nincs, még évekig élhetett volna a betegséggel anélkül, hogy fényt derült volna annak okára. “Mire kiderült volna, hogy valami gond van valószínűleg már késő lett volna, így viszont az orvosok azonnal megkezdhették a gyógykezelést.” A körülményekre való tekintettel Michelle kisfiát a kiírt időpontnál öt héttel korábban, a várandósság 32. hetében, császármetszéssel segítették világra, hogy aztán megkezdhessék édesanyja besugárzását.

A háromgyerekes anyuka azóta átesett egy műtéten is, és bár a lába még nem tökéletes, június elején több ezer társával együtt indul a Sutton Parkban rendezett futóversenyen is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik