Élet-Stílus

Szexképekkel bukott meg a milliárdos: a feleségnek küldték az adatokat

vertu (Array)
vertu (Array)

A váláson vélhetően százmilliókat bukhat a milliárdos, aki ezért perelheti a luxustelefonokat gyártó céget – írja a Blikk.

A mobilok Rolls-Royce-ának számító egymilliós Vertu telefonhoz olyan exkluzív szolgáltatás jár, amely során a forgalmazó félévente kötelező szervizen tisztítattja és frissíti a készüléket. Ez alkalmanként és készülékenként 300 ezer forintba kerül: az adatokat lementik, elvégzik a műszaki teendőket, majd mindent visszamásolnak a készülékre.

Az egyik ilyen szervizelés alkalmával az üzletember, T. úr telefonjának adatait a budapesti központban tévedésből a neje mobiljára töltötték vissza. A telefonon pedig olyan fotók voltak, amelyeken T. úr más hölgyekkel kereste a gyönyört. Miután felesége meglátta a képeket, azonnal beadta a válópert – derül ki a Blikk cikkéből.

 
Fotó: Europress 

„Éppen az egyik éttermem megnyitóján voltam, amikor hívott a párom, és elkezdte felolvasni a félrelépéseimet bizonyító szöveges üzeneteimet. Azonnal ügyvédhez fordult, és beadta a válókeresetet” – idézte fel a férfi, akinek innentől kezdve pokollá vált az élete.

A férfi szerint vélhetően több százmillió forintot bukik majd a váláson. A Vertu magyarországi képviselete írásban elismerte a hibát. egyelőre egy 300 ezer forintos pezsgőt ajánlottak, valamint azt is jelezték, hogy ott lehet a legújabb készülék bemutatóján.

Ez azonban valószínűleg nem lesz elég, hiszen az adatvédelmi szabályokat is megsértő cég anyavállalatát beperelik. Lichy József ügyvéd szerint ügyfelét az anyagi mellett erkölcsi kár is érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik