Élet-Stílus

A metróállomáson rekedt egy kiscica

macska(960x640).jpg (Array)
macska(960x640).jpg (Array)

A Nagyvárad téri metróállomás falába rekedt egy pár hónapos kiscica. Egyelőre sem a BKV munkatársai, sem a tűzoltók nem tudták kiszabadítani.

A Bors a mai számában ír a falba szorult cica keserű és szomorú történetéről, aki csak nyávog és nyávog, elkeseredett magányában. Sokan próbálták már kicsalogatni tejjel, tejföllel és különféle praktikákkal, de az állat sehogy sem tud előjönni a hullámpala mögül, ugyanis a lap beszámolója szerint még nem találta meg azt a rést, ahol bement, ugyanis ott ki is tudna jönni.

„Kedden éjjel jöttek a tűzoltók, megpróbáltak bejutni a pala mögé. De nem a pala mögé, hanem egy másik üres helyiségbe jutottak. És onnan sem tudták előcsalni” – magyarázta a lapnak a műszaki felügyelet egyik munkatársa. Két kamaszlány is beszállt a mentésbe, elemlámpával keresték a riadt állatot, de nem találták.

A kialakult helyzetről a BKV úgy nyilatkozott, a macska nyávogását május 19-én este észlelték először a járókelők, aznap kinn is voltak a tűzoltók, átvizsgálták az állomás érintett részeit, de semmit sem találtak. Annyi történt, hogy az aluljáró felől a márványburkolatba lyukat ütöttek, hogy könnyebben távozhasson a kiscica, eddig hiába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik