Élet-Stílus

Meztelenül vetette magát a mélybe a fiatal modell

meztelen bungee 1 (Array)
meztelen bungee 1 (Array)

A hongkongi lány a portfóliójához készített pikáns képeket: a hatóság büntetett.

Ha nem is túl szigorúan, de megbírságolták a thaiföldi hatóságok annak a Chiang Mai városában működő kalandparknak a vezetőjét, amelyikben egy fiatal hongkongi modell anyaszült meztelenül hajtott végre gumiköteles ugrást – írja egy bangkoki hírportál.

 

Amikor a thai hatóságok értesültek az illetlen cselekményről azonnal a helyszínre siettek, de már csak az esetről készült fotókat és videót találták meg, de azok amúgy is már egy hete keringtek ázsiai közösségi portálokon.

 

Bancha Chulakul, az X-Centre menedzsere azzal védekezett, hogy nem gondolta, hogy meztelen ugrás közben készült felvételek felkerülnek majd az internetre. Azt mondta egy számára teljesen ismeretlen lány kereste meg május elején azzal, hogy modellportfóliójába szeretne képeket készíttetni a parkban. A lány eredetileg bikinit viselt, de aztán közvetlenül az ugrás előtt ledobta magától.

 Képek: wikzz.com

A rendőrök végül 1000 tahi bátra (nagyjából 8000 forint) büntették az üzemeltetőt, és elengedték. A lap megkereste a hatóságot az üggyel kapcsolatban. Yutthakarn Metha nyomozó arról tájékoztatta őket, hogy keresik a meztelenül ugró lányt, mert szeretnék megkérni, hogy ne terjessze az interneten az illetlen videót és fotókat, mert Chiang Mai a kultúra városa.

Olvasói sztorik