Élet-Stílus

Kutyát szült egy macska Kínában

Kutyamacska(960x640).jpg (Array)
Kutyamacska(960x640).jpg (Array)

Legalábbis ezt állítja a cicus gazdája, aki teljesen értetlenül áll az eset előtt.

Meglepő bejelentéssel fordult a kínai sajtóhoz egy 74 éves férfi, aki azt állítja, macskája egy kiskutyának, egészen pontosan egy chihuahuának adott életet – jelentette a People’s Daily online kiadása. Jia Weinuan kijelentette, soha életében nem hallott olyanról, hogy macskák kutyákkal párosodjanak, de biztos benne, hogy saját kezűleg segített a macskájából előbukkant kutyakölyök megszületésében.

A nőstény macska a férfi elmondása szerint öt kölyköt ellett, és abból az egyik a kiskutya volt. Bár elárulta, a szülés pillanatában nem tűnt fel neki, hogy az egyik másként néz ki, mint a többi kiscicus, mert el volt foglalva a többi kölyök születésével. Végül párja volt az, akinek később feltűnt, hogy egyikük picit másként néz ki, mint testvérei, és azóta egyre inkább „kutyaszerűvé” vált. Elmondása szerint okosabb is, mint a cicák, és mindig ő az első, aki „anyja” tejéből kap.

 
A “macska szülte kutyakölyök”, “testvérei” között 

A férfi elmondta: azért kereste meg történetével a sajtót, mert abban reménykedik, hogy a híradások után egy tudóstól kap valamiféle magyarázatot a furcsa esetre. Ami gyanítjuk valami ilyesmi lesz: lehetetlen, hogy kutyát szült a macska.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik