Élet-Stílus

A szemét is meg tudná nyalni a leghosszabb nyelv tulajdonosa

A 18 éves lány lassan világhírű lesz egy, a netre feltöltött fotónak köszönhetően.

“Az anyukámnak és a nagymamának is az átlagosnál hosszabb a nyelve. Sőt! Az elmondások szerint a dédnagypapámnak is az volt, így könnyen lehet, hogy örököltem a dolgot” – idézi a Daily Mail című brit lap a 18 éves michigani lányt, aki kicsit több mint 10 centis nyelvével, hamarosan a Guinness Rekordok könyvébe is bekerülhet.

A világ leghosszabb nyelvű emberének járó cím büszke tulajdonosa egyelőre egy 25 éves, kaliforniai fiatalember, bizonyos Nick Stoeberl, akinek nyelve kinyújtott állapotban 10,1 centiméteres. Adrianne Lewis őt verheti meg, ha 10,16 centis nyelvének méretét hitelesítik.


Adrianne legnagyobb riválisa, Nick Stoeberl

A fiatal lány egyébként a genetika mellett annak tudja be nem mindennapi nyelvméretét, hogy az általános iskolában rengeteget nyújtogatta azt. “Az iskolatársaim sokat csúfoltak, ám ahelyett, hogy elszomorodtam volna, felvettem a kesztyűt. Kidugtam rájuk a nyelvemet, ők meg egyszerűen sokkot kaptak” – mondja büszkén a lány, aki idén harmadszor próbál a Guinness rekordok könyvébe bekerülni.

“Eddig mindig visszautasították a jelentkezésemet, de néhány napja kaptam tőlük egy levelet, hogy szeretnének velem személyesen is találkozni.” A lány egyébként az elmúlt hónapokban tucatjával kapja a visszajelzéseket, azóta, hogy a róla készült képek felkerültek az I-Funny nevű weboldalra. “Sokaknak tetszik az, amire a nyelvemmel képes vagyok, de nagyon sok negatív komment is jött” – mondja, majd hozzáteszi, kritikusai nem csak őt, de barátját, a 19 éves Tim Hegedust is támadják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik