Élet-Stílus

Nem fogja elhinni, mennyiért árulják a 2,5 méter széles lakást!

A nem túl széles, de annál hosszabb lakásért tulajdonosa csillagászati összeget vár. Állítólag azért, mert jó környéken van.

A világ egyik legkeskenyebb lakásának lehet büszke tulajdonosa majd az a szerencsés, aki képes leszurkolni potom 750 ezer fontot (átszámítva 312 millió forintot) egy alig 50 négyzetméteres lakásért. A legszélesebb pontján is legfeljebb 2,5 méteres lakás tulajdonosa szerint megéri az igencsak borsos árát, ugyanis London egyik legfelkapottabb környékén, Barnsburyben található.


Képek forrása: Foxtons

A környék valóban egyike London legkeresettebbjeinek, ahol korábban olyan hírességek vettek maguknak lakásot, mint az egykori brit miniszterelnök, Tony Blair, a színés Sir Ian Holm, vagy a világhírű karmester, Simon Rattle.

 

Azt egyébként a tulajdonos is elismeri, hogy az eladásra kínált kuckó nem valami széles, de azt is hozzáteszi, a remek elrendezésének köszönhetően az új tulajdonos ennek semmi hátrányát nem érzi majd. A vagyonokat érő otthonba egyébként tervezői bele tudtak zsúfolni két hálót, egy konyhát, sőt, még egy 1,5 méter széles dolgozószobát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik